Drugi o nama

Nalazite se ovdje: Home » Drugi o nama

Martina Kocijan, Specijalistica za gerila marketing i odnose s javnošću - Kreativna vjeverica d.o.o.

martina kocijan kreativna vjevericaOd kada sam ušla u prostore škole Lingolero pa sve do početka edukacije, imala sam nevjerojatan osjećaj slobode i opuštenosti. Profesorica stvara doista posve drugačiju atmosferu, pa vam se tijekom tečaja može dogoditi da na trenutak odlutate i pomislite da ste u nekom šarmantnom londonskom kafiću, uživate uz kavu ili čaj i pričate s prijateljicom Engleskinjom! Škola koju bih preporučila baš svakome, bez obzira jeste li poduzetnik poput mene, manager u nekoj tvrtki ili student koji traži posao. Samo tako naprijed! 

Maša Malacko, Pravnica

U školi za strane jezike Lingolero d.o.o. pohađam drugi stupanj pravnog engleskog jezika. Radi inovativnog načina učenja jezika, malih grupa (dvije polaznice u grupi) i individualnog pristupa,  ova škola za strane jezike jedinstvena je u odnosu na ostale škole koje sam pohađala. Upravo zbog predviđenih malih grupa s obzirom na broj polaznika, tečaj stranog jezika je dinamičan te se gradivo prolazi znatno brže, a sam postupak repeticija je time znatno olakšan.

Kroz zanimljive jezične i logičke igre namijenjene za odrasle polaznike, i gramatički dio engleskog jezika, koji mi je dosad uvijek  predstavljao prepreku u tečnom govoru engleskog jezika, lakše se svladava i brže se korigiraju pogrešno stečene (naučene)  jezične konstrukcije.

Suvremeni i aktualni primjeri pravne problematike vezane za pojedine sudske, javnosti zanimljive,  slučajeve,  čine tečaj engleskog jezika za pravnike zanimljivim, jer se izmjenom mišljenja i stavova polaznika te raspravom sa profesoricom o konkretnom tekstu, dobiva na dinamici, a time se brže unaprjeđuje ispravan izgovor engleskog jezika.

S  obzirom na visok stupanj kvalitete u prezentaciji gradiva, škola za strane jezike Lingolero d.o.o. nametnula je visoke standarde u učenju i usvajanju stranih jezika, stoga se svaki povratak u škole stranih jezika od minimum 12 polaznika te učenje iz knjiga koje su u primjeni barem  desetak  godina, a bez ikakvih suvremenih tema i snalaženja u fingiranim životnim situacijama na stranom jeziku, neminovno čini „science fiction“.

Olga Beganović, Ekonomistica

Ugodna radna atmosfera te opušteni ambijent, pomno osmišljeni i planirani satovi, stručni i visoko kvalificirani predavači učenje pretvaraju u pravu zabavu.
Mjesto na kojem je učenje zabava a predavači/profesori/učitelji novi prijatelji! 

Tomislav Kožuh, dipl. ing. strojarstva

U LingoLero sam došao jer sam bio nesiguran u svoj engleski, a i nisam govorio tečno. Profesorica mi je puno pomogla i još mi uvijek pomaže. Hvala 🙂

Nikolina Frklić, Voditeljica korporativnih komunikacija

OLYMPUS DIGITAL CAMERA„Business Correspondence“ prvi je tečaj koji sam upisala u LingoLeru. Htjela sam samo malo govoriti engleski i pojednostaviti si pisanje službenih e-mailova. Naravno, aktivirati pričanje na engleskom bio je početni i krajnji cilj, no dobila sam i više od toga. Osim razgovora i zanimljivih vježbica, dočekalo me dobro društvo i opuštena atmosfera. Korisno je spojeno s ugodnim – postalo je to subotnje ispijanje kave u dobrom društvu i baš nikad mi nije bilo teško ići na sat. Razloga za nastaviti učenje bilo je napretek. Sljedeći odabir bio je „Socializing“ – činilo se kao prilika za učenje fraza koje će olakšati male i velike situacije na poslovnim i sličnim druženjima. Naravno, i to je prošlo pa sam sada polaznik „Business English-a” s izvornom govornicom zanimljivih priča i veeeeeelikog duha. Satovi su koncipirani kao kombinacija pričanja, čitanja, knjige i svakodnevnih tema. No, ne štreberski. Pratimo tijek misli i svi jako puno pričamo jer grupe su male, a teme zanimljive. LingoLero je postao subotnji ritual koji, osim što je ugodan, čini i zalog za budućnost. Hvala, LingoLero 🙂 

Snježana Vorona, dr. med.

IMG_2164 Dok sam čekala pripravnički staž za dr.med., htjela sam poboljšati svoje znanje engleskog, svugdje sam tražila tečajeve za engleski jezik u medicini, ali ništa mi nije odgovaralo (ili nije bilo grupa ili su tečajevi već počeli). Naišla sam na LingLero, gdje se nudio tečaj od početka formiranja grupe i to u najbližem roku! I nisam pogriješila s odabirom. Igrom slučaja završila sam na individualnom tečaju iako sam oduvijek mislila kako su individualni tečajevi dosadni i ne potižu samostalni rad jer se ne možeš uspoređivati s nekim i “natjecati”. Bilo mi je jako zabavno jer profesorica ima smisla za humor, bilo mi je jako interesantno jer profesorica stvarno voli ono što radi i ja sam zaista poboljšala svoje znanje. Nakon medicinskog engleskog odlučila sam proći tečaj općeg engleskog da malo posložim znanje gramatike i naučim nešto više jer svi znaju da je ono, što smo učili u školi, tamo ostavljeno zauvijek. Zahvaljujući profesorici sada puno toga više razumijem i mogu bez srama izložiti svoje misli na engleskom jeziku.
Ako me tko pita gdje sam učila engleski ili za neki tečaj engleskog, svakako preporučujem LingoLero!

Dario Oreščanin, softverski inženjer

Tečajevi stranih jezika nerijetko mogu izgledati kao odlazak u teretanu nakon užasno iscrpljujućeg radnog dana – otići ćete tamo, iako biste cijelu stvar najradije preskočili i otišli direktno doma u krevet.

Ipak, LingoLero je jedan od dragulja na kakav se ne nabasa prečesto – škola stranih jezika u kojoj, uz kvalitetu samog predavača, čovjek se svaki put opusti u ugodnoj kućnoj atmosferi s velikom dozom humora. Odmor za dušu i vježba za mozak. Odlazak na sat svaki put čini pravi užitak, te stoga dajem školi najviše preporuke.


Lana Miler, struč. spec. projektnog menadžmenta

lana miler Za razliku od ostalih škola stranih jezika, a pohađala sam ih nekoliko, Lingolero me osvojio na prvi pogled. Posljednje 2,5 godine pohađala sam više različitih tečajeva španjolskog i engleskog jezika. Sviđa mi se učenje u malim grupama i opuštenoj atmosferi i što nam profesori na zanimljiv i zabavan način približavaju gramatiku i vokabular kako bi nam omogućili brzo i jednostavno usvajanje gradiva. Nastava je prilagođena svakoj grupi polaznika na način da, uz osnovno gradivo, sami možemo na početku tečaja odabrati teme koje želimo učiti ili usavršiti. Satovi su dinamični, svi puno razgovaramo, često se smijemo i vrijeme nam uvijek brzo prođe. Lingolero je škola koju definitivno svakome preporučam!