FAQ

Nalazite se ovdje: Home » Ponuda » FAQ

Kako se upisati u grupni tečaj?

Grupne tečajeve organiziramo ili za potrebe tvrtki ili na zahtjev za već unaprijed organiziranu grupu. Dakle, nemamo standardnih „otvorenih“ upisa jer se bavimo isključivo ciljanom edukacijom, a to je ili individualna edukacija ili grupna edukacija za polaznike s istim edukacijskim ciljem. 

U kojim se terminima održavaju grupni tečajevi?

Grupni tečajevi se u pravilu održavaju dva puta tjedno po dva školska sata u terminima koji polaznici odaberu sami. Kako se radi o malim grupama, svaki put ponudimo nekoliko termina, a polaznici sami odaberu one koji im najviše odgovaraju. 

Mogu li na individualnom tečaju raditi isključivo stvari koje mi trebaju?

Naravno! Individualni tečaj je upravo to – individualan i na njemu obrađujete isključivo stvari koje Vam trebaju, bilo da se radi o pripremama za fakultet ili ispit, određenim poslovnim vještinama i/ili specifičnim poslovnim domenama. U suradnji s profesorom tečaj kreirate sami, a profesor u tečaj ugrađuje detalje kojima ispravlja Vaše nedostatke i manjkavosti. 

Kada počinju specijalizirani tečajevi?

Specijalizirani tečajevi organiziraju se na zahtjev. Obično nam na specijalizirane tečajeve dolazi skupina ljudi kojima je potrebna edukacija iz određenog područja, nerijetko iz istih tvrtki, a ukoliko se sami zanimate za tečaj, tada grupu organiziramo mi. 

Mogu li tečaj platiti na rate?

Naravno! Način plaćanja odabirete sami, kao i broj rata kojima želite otplatiti tečaj. 

Mogu li se naknadno uključiti u tečaj?

Naknadno se možete uključiti u tečaj koji nije prešao polovicu. U tom se slučaju od ukupne cijene tečaja odbijaju sati koje niste odslušali. 

Upisuju li se tečajevi u radne knjižice?

Tečajevi se ne upisuju u radne knjižice. Po završetku tečaja svi polaznici dobivaju potvrde, svjedodžbe i/ili uvjerenja o odslušanom i/ili položenom tečaju.