Tečajevi stranih jezika

Nalazite se ovdje: Home » Ponuda » Usavrši se » Tečajevi stranih jezika

Tečajevi stranih jezika namijenjeni su jezičnom usavršavanju na stranom jeziku. Standardni tečajevi stranih jezika dijele se na opće i poslovne te individualne i grupne. Svi standardni tečajevi izrađeni su prema zajedničkom europskom referentnom okviru za učenje stranih jezika, a opći i poslovni tečajevi razlikuju se isključivo u temama koje se obrađuju.

Tečajevi se odvijaju na svim većim svjetskim jezicima, a više informacija o ostalim jezicima na upit.

 

Individualni tečaj

Tečaj je namijenjen svima koji žele steći, obnoviti ili proširiti svoje poznavanje stranog jezika. U skladu je sa zajedničkom europskom referentnom normom za učenje stranih jezika (stupnjevi A.1. – C.2.), ali je istovremeno naglasak tečaja na polaznikovim specifičnim potrebama i zahtjevima, dakle, teme koje se obrađuju maksimalno su prilagođene poslovnoj ili društvenoj sferi polaznika, njegovom komuniciranju i korištenju različitih vještina. Konačan izgled tečaja ovisi o dogovoru profesora i polaznika, to jest, o polaznikovim željama i profesorovim sugestijama.

Termini, dinamika i intenzitet su maksimalno fleksibilni, odnosno, ovise isključivo o polazniku, a polaznik s tečajem može započeti doslovno odmah.

Individualni tečajevi dijele se na sljedeće modele: Model A obuhvaća 30 školskih sati, Model B 40, Model C 50, a Model D 60 školskih sati.

Standardni tečaj

Standardni tečajevi (opći i poslovni) u skladu su sa zajedničkom europskom referentnom normom za učenje stranih jezika (stupnjevi A.1. – C.2.).

Tečajevi se održavaju dva puta tjedno po dva školska sata u grupama od četiri do osam polaznika i traju 60 školskih sati, a prema potrebi i na upit mogu se organizirati tečajevi za manji broj polaznika manjim fondom sati u različitim terminima.

Standardni tečajevi namijenjeni su isključivo firmama ili unaprijed dogovorenim grupama.

Individualni tečaj

Standardni tečaj