Pravila o zaštiti privatnosti

Nalazite se ovdje: Home » Pravila o zaštiti privatnosti

Internetska stranica lingolero.com (nadalje: Stranica) u vlasništvu je tvrtke LINGOLERO d.o.o., Nehajska 20, Zagreb (nadalje: Društvo). Društvo poštuje Vašu privatnost ispunjavajući sve uvjete propisane relevantnim zakonodavstvom u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka.
Pravila o zaštiti privatnosti (nadalje: Pravila) utvrđuju način na koji Društvo prikuplja, raspolaže i obrađuje Vaše osobne podatke, a svojim posjetom internetskoj stranici pristajete na Pravila i dajete suglasnost za obradu podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine 106/12) i relevantnim izmjenama.
Za potrebe ovih Pravila, voditelj zbirke osobnih podataka je Društvo, a osobni podatci imaju isto značenje kao i osobne informacije.

Prikupljanje osobnih podataka
Društvo može prikupljati, čuvati i obrađivati sljedeće informacije:
• Detalje o posjetima internetskoj stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na IP adresu, vrijeme zadržavanja, otvorene stranice.
• Podatke koje ostavljate popunjavanjem formulara na Stranici (obrazac Kontakt i Testovi), uključujući, ali ne ograničavajući se na ime i prezime te e-mail adresu.
• Podatke i dokumentaciju koje nam dostavite putem e-pošte, uključujući, ali ne ograničavajući se na ime i prezime, broj telefona/mobitela te e-mail adresu.

IP adrese i kolačići
U svrhu potreba administracije sustava, društvo može prikupljati podatke o Vašem računalu, uključujući, ali ne ograničavajući se na IP adresu, operativni sustav i vrstu pretraživača. Ovakvi podatci o sklonostima i obrascima korisnika ne predstavljaju identifikacijske podatke korisnika.
Stranica se također koristi tzv. kolačićima te ste njezinom uporabom slažete s uporabom kolačića u skladu s Pravilima. „Kolačići“ ne prikupljaju osobne ili druge podatke o korisniku koji služe za njegovu identifikaciju, a upotrebljavaju se za unaprjeđenje rada Stranice, analize, statistike i administraciju. Kolačići koje ova stranica sadrži su: Google Analytics.

Raspolaganje osobnim podatcima
Prikupljeni i zadržani podatci koriste se u sljedeće svrhe:
• administracija Stranice
• izrada analiza i statistika
• odgovaranje na upite, komentare i/ili javljanje rezultata testova
• osiguravanje idealnog prikaza Stranice na računalu

Pravna napomena
Svi prikupljeni i zadržani podatci koriste se isključivo u gore navedene svrhe te se ne prosljeđuju i/ili ne dostavljaju trećim stranama, a čuvaju se samo u vremenskom roku koji je potreban za ispunjavanje svrhe u koju su prikupljeni.

Kontroliranje osobnih podataka i točnost
Društvo Vam može osigurati uvid u osobne podatke koje je prikupilo o Vama na upit te ih na Vaš zahtjev, ukoliko to nije u suprotnosti s relevantnim zakonom, može u svakom trenutku obrisati. Također je potrebno dojaviti na dolje navedeni email sve izmjene u vezi točnosti podataka koje su nužne su za poslovanje u skladu s relevantnim zakonodavstvom.

Sigurnost
Bilo koji prijenos podataka putem interneta je Vaš osobni rizik te Društvo ne može garantirati potpunu sigurnost podataka poslanih putem interneta. Nakon što Društvo zaprimi Vaše podatke, koristit će se odgovarajućim tehničkim i organizacijskim mjerama kako bi zaštitilo Vaše podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na sprječavanje nezakonitog pristupa podatcima i neovlaštene obrade, zaštitu od slučajnog ili neovlaštenog uništenja, gubitka, izmjene, dostavljanja i sl.

Poveznice s trećim stranama
Stranica sadrži poveznice prema internetskim stranicama trećih strana. Pravila se odnose na Stranicu, a Društvo ni u kojem slučaju ne može garantirati ili utjecati na odnos prema zaštiti osobnih podataka ili sigurnosti trećih strana.

Kontakt
Ukoliko smatrate da Društvo nije poštivalo Pravila ili imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na info@lingolero.com.

Suglasnost
Uporabom stranice potvrđujete da ste pročitali i razumjeli Pravila.